Om Oss

Nackacupen en är fotbollsturnering som arrangerades för första gången år 2018. Sedan dess har 13 lyckade arrangemang utspelats runt om på Nackas fotbollsanläggningar. Nackacupen är huvudsakligen en vänskapsturnering och inga större tävlingsåtgärder tas. Turneringen spelas antigen under försäsong, som en förberedelse inför ST:Erikscupen eller efter säsongen, som en säsongsavslutning. 

Fair Play

Fotbollen är en viktig samhällsaktör som, utöver det sportsliga arbetet, ska verka för att utveckla sunda värderingar bland barn och ungdomar. Oavsett vilken roll du har inom fotbollen, tex. spelare, tränare, domare eller fotbollsförälder så är ett schysst beteende grundläggande.


Gemenskap

Att vara en del av ett lag skapar även ett meningsfullt sammanhang för individen som upplever en tillhörighet till de andra genom utövandet av sporten och deltagandet i arrangemanget


Nivåmatchning

Vi arbetar alltid med nivåmatchning, för att ha en så rolig cup som möjligt försöker vi alltid matcha grupperna med så  jämnt motstånd som möjligt. Därav ber vi er uppge korrekt nivå vid anmälan, så att alla kan få rätt utmaning för bästa möjliga utveckling.

Vill ni anmäla er?